Per 1 februari heeft Alex Davidse samen met zijn vriendin Ingeborg Leistra de goed lopende zaak gelegen aan de Jacobaweg over genomen.

Alex heeft voorheen ruim 13 jaar voor de Bruinvis gewerkt, Ingeborg heeft vorig jaar al een seizoen mee gedraaid.

Ook is Karin nog steeds in ons team, net zoals Marian die nu op kantoor haar nieuwe werkzaamheden gaat uitvoeren.

Wij proberen te streven naar ruime assortiment aan verse vis en voor de vakantie gangers een ruime variatie aan gerookte vis. Waaronder ook samengestelde schaaltjes van salades met en zonder gerookte vis.

Ook wordt het aanbod van de frituur groter, met name ook voor de vegetariƫrs onder ons en je kan het zo gek niet bedenken of we frituren het voor u.

De verse vis wordt door ons zelf geregeld waardoor de keuzes kunnen variƫren maar ook mogelijk om er voor te zorgen dat als u iets anders wilt er om kunt vragen en wij kunnen proberen om het voor u in huis te halen.

Door alle omstandigheden omtrent het Covid-19 virus hebben we nog niet de mogelijkheid gekregen om onze klanten te laten ervaren waar wij voor willen streven.

Gelukkig kunnen we u nu wel vermelden dat vanaf 25 mei onze vaste nieuwe openingstijden weer van start gaan. Waaronder ook op de zondagen.

Ook is er een overkapping gemaakt over het terras waardoor u altijd met geruime afstand altijd van uw visje kunt genieten.

Binnen zijn de tafels voorlopig weg zodat het daar ook plaats is voorde anderhalve meter economie.

Wij wensen jullie van harte welkom.

Met vriendelijke groet van het team.